Välkommen till vår gästbok

Här kan du läsa alla inläggen i vår gästbok. Fem inlägg visas per sida. Just nu finns det 55 inlägg.
Klicka på siffrorna nedan för att se fler inlägg.
Vill du skriva ett inlägg, välj länken till höger.

1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 

Festdeltagare
2012-09-01
Vilken ös ni hade på Peters fest i helgen. Det var verkligen toppenbra. Goa covers och vilken ruskigt bra sång ni har i bandet. Kontaktar er om jag behöver ett festband!!!

Danstjejen
2011-08-03
Hejja bandet! Det var en kul tillställning igår och ni bjöd på väldigt bra musik på vår singelfest. Jag dansade på nästan alla danser så träningsvärken har redan börjat komma krypande. Min kompis fyller 50 om ett par månader och jag skall varmt rekommendera er. Hoppas att hon hör av sig till er så att jag får tillfälle att dansa till er musik igen.

Ann-Louise o Mats
2011-12-22
När får vi höra era ljuva toner o stämmor i Falkenbergs trakten det vore trevligt.

Andreas och Lovisa från Jönköping
2011-07-22
Vilket band! Var och lyssnade på er på Solviken i fredags på Happy Hour och ni var minst lika bra som vädret! Med andra ord superbra. Tight, tungt, bra låtar och sanslöst bra sång. Såg att ni spelar där igen i augusti. Vi får väl besöka Apelvikens camping ännu en gång.

Marika från Klågerup
2010-06-05
Hej Bandet! Tusen, tusen tack för fantastisk musik på Svennes 100års fest. Ja, håller med föregående författare, ni förgyllde verkligen kvällen. En av kvällens höjdpunkter var väl Hotel California bara för mig:-) nja och några till, ni fick en plats i en skåneflickas hjärta. Jag återkommer vid nästa firmafest:-) Bamsekramar Marika akirams@bredband.net