Välkommen till vår gästbok

Här kan du läsa alla inläggen i vår gästbok. Fem inlägg visas per sida. Just nu finns det 56 inlägg.
Klicka på siffrorna nedan för att se fler inlägg.
Vill du skriva ett inlägg, välj länken till höger.

1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 

Galalejon
2012-10-20
Ni var verkligen ett riktigt bra husband på Varbergsgalan i Nöjesparken. Lagom lugna låtar när vi kom in och skulle äta och så bra ni kompade gästkillen. Urproffsigt.
Sen blev det ju ett j..a tryck till dansen. Vill höra er fler gånger. Hör av mig när det blir dags för personalfest på företaget.

Festdeltagare
2012-09-01
Vilken ös ni hade på Peters fest i helgen. Det var verkligen toppenbra. Goa covers och vilken ruskigt bra sång ni har i bandet. Kontaktar er om jag behöver ett festband!!!

Danstjejen
2011-08-03
Hejja bandet! Det var en kul tillställning igår och ni bjöd på väldigt bra musik på vår singelfest. Jag dansade på nästan alla danser så träningsvärken har redan börjat komma krypande. Min kompis fyller 50 om ett par månader och jag skall varmt rekommendera er. Hoppas att hon hör av sig till er så att jag får tillfälle att dansa till er musik igen.

Ann-Louise o Mats
2011-12-22
När får vi höra era ljuva toner o stämmor i Falkenbergs trakten det vore trevligt.

Andreas och Lovisa från Jönköping
2011-07-22
Vilket band! Var och lyssnade på er på Solviken i fredags på Happy Hour och ni var minst lika bra som vädret! Med andra ord superbra. Tight, tungt, bra låtar och sanslöst bra sång. Såg att ni spelar där igen i augusti. Vi får väl besöka Apelvikens camping ännu en gång.