Välkommen till vår gästbok

Här kan du läsa alla inläggen i vår gästbok. Fem inlägg visas per sida. Just nu finns det 56 inlägg.
Klicka på siffrorna nedan för att se fler inlägg.
Vill du skriva ett inlägg, välj länken till höger.

1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

Gitarristen
2014-11-22
Jag var nere i hamnen i helgen och plötsligt hörde jag häftig musik från planen bakom Campus. Eftersom jag spelar i ett rockband själv blev jag nyfiken och gick dit och där står ni och spelar ute i snålblåsten. Det lät verkligen kanonbra trots vinden. Eftersom det lät så bra bestämde jag mig för att lyssna på er även på kvällen och jag måste säga att jag blev överraskad av hur bra och tight ni spelar och sjunger. Det är ju inte de lättaste låtar ni valt men ni framför dem med bravur och det roliga är att man känner igen allihop . Tack för en jättebra konsert. Jag kommer och lyssnar nästa gång ni spelar.

Sofia
2013-11-21
Hejsan och tack för en kanonkväll på insparken på Campus. Fantastisk repertoar ni har. Vi öste verkligen under hela ert framträdande. ha det gôtt

Jörgen och Mia från Varberg
2013-11-21
Hej och tack för en kanonkonsert i samband med invigningen av Campus nya lokaler. Vi satt bara och njöt av den fina musiken. Hela konceptet med olika band var verkligen bra men ni övertygade mest med er fantastiska stämsång. Hoppas vi får höre er fler gånger. TACK!!

Anna och Lovisa
2013-11-21
Vilket drag när ni spelade på vår inspark på Campus. Ni är ju värsta festbandet. Skulle vilja se er på en afterski i Hemsedal v 6 när vi är där hela gänget. Alla mina klasskamrater tyckte också att det var skitbra

Peter G
2013-10-21
Hej bandet!
Jag var på Varbergsgalan i helgen och uppskattade verkligen Give & Go. Ni var verkligen proffsiga och klarade väl av att både kompa och spela till dansen. Det var verkligen skitkul. Många gamla godingar.