Välkommen till vår gästbok

Här kan du läsa alla inläggen i vår gästbok. Fem inlägg visas per sida. Just nu finns det 54 inlägg.
Klicka på siffrorna nedan för att se fler inlägg.
Vill du skriva ett inlägg, välj länken till höger.

1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 

Jörgen och Mia från Varberg
2013-11-21
Hej och tack för en kanonkonsert i samband med invigningen av Campus nya lokaler. Vi satt bara och njöt av den fina musiken. Hela konceptet med olika band var verkligen bra men ni övertygade mest med er fantastiska stämsång. Hoppas vi får höre er fler gånger. TACK!!

Anna och Lovisa
2013-11-21
Vilket drag när ni spelade på vår inspark på Campus. Ni är ju värsta festbandet. Skulle vilja se er på en afterski i Hemsedal v 6 när vi är där hela gänget. Alla mina klasskamrater tyckte också att det var skitbra

Peter G
2013-10-21
Hej bandet!
Jag var på Varbergsgalan i helgen och uppskattade verkligen Give & Go. Ni var verkligen proffsiga och klarade väl av att både kompa och spela till dansen. Det var verkligen skitkul. Många gamla godingar.

Galalejon
2012-10-20
Ni var verkligen ett riktigt bra husband på Varbergsgalan i Nöjesparken. Lagom lugna låtar när vi kom in och skulle äta och så bra ni kompade gästkillen. Urproffsigt.
Sen blev det ju ett j..a tryck till dansen. Vill höra er fler gånger. Hör av mig när det blir dags för personalfest på företaget.

Festdeltagare
2012-09-01
Vilken ös ni hade på Peters fest i helgen. Det var verkligen toppenbra. Goa covers och vilken ruskigt bra sång ni har i bandet. Kontaktar er om jag behöver ett festband!!!