Välkommen till vår gästbok

Här kan du läsa alla inläggen i vår gästbok. Fem inlägg visas per sida. Just nu finns det 54 inlägg.
Klicka på siffrorna nedan för att se fler inlägg.
Vill du skriva ett inlägg, välj länken till höger.

1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

Körsångaren
2014-12-15
Hej! Vilket kanonbra band ni är. Ni gjorde ju en fet-bra spelning i parken i lördags och ni förgyllde verkligen festen.

Mia
2014-12-14
STORT TACK för en fantastisk spelning och att ni bidrog till att göra festen jättelyckad! Ni har fått mycket beröm från många gäster för ett ruskigt proffsigt framträdande. Det kan inte vara lätt att spela för, i stot sett, bara musiker men ni gjorde det fantastiskt bra. Ett stort Tack!!

Andrea & Jonas
2014-11-25
Hej bandet! Vi var och lyssnade på er på Campus i lördags och vi tycker båda att ni var jättebra. Trots att det var sittande publik så fick ni till en kanonstämning. En eloge till er för ett toppenframträdande. Ni är verkligen proffsiga.

Gitarristen
2014-11-22
Jag var nere i hamnen i helgen och plötsligt hörde jag häftig musik från planen bakom Campus. Eftersom jag spelar i ett rockband själv blev jag nyfiken och gick dit och där står ni och spelar ute i snålblåsten. Det lät verkligen kanonbra trots vinden. Eftersom det lät så bra bestämde jag mig för att lyssna på er även på kvällen och jag måste säga att jag blev överraskad av hur bra och tight ni spelar och sjunger. Det är ju inte de lättaste låtar ni valt men ni framför dem med bravur och det roliga är att man känner igen allihop . Tack för en jättebra konsert. Jag kommer och lyssnar nästa gång ni spelar.

Sofia
2013-11-21
Hejsan och tack för en kanonkväll på insparken på Campus. Fantastisk repertoar ni har. Vi öste verkligen under hela ert framträdande. ha det gôtt